Metin2 TR Otomatik Av Premium Hilesi İndir

25 Mayıs 2020 17:28

Metin2 TR Otomatik Av Premium Hilesi İndir

Metin2 TR Otomatik Av Premium Hilesi İndir, hilenin özelliği oyun içinde "K" tuşuyla açılan otomatik av menüsündeki haftalığı 12 TL ye satılan "İksirler" ve "Beceriler" özelliklerini açması. Reksati v1.0 hilesinde "Oto Bot" Özelliğini açtığımızda oyun içerisinde görsel olarak bir değişiklik olmasa da K menüyü satın almışcasına kullanabileceğiz.

Oto toplama özelliği bulunan hilede, çok fazla değişkene bağlı olduğundan hile yapıldığı anlaşılmasın diye sadece pencere aktifse yani son tıkladığınız pencereyse topluyor ama tek hesap kasacaksanız düşürdüğünüz itemleri %90 toplayacaktır.

Herhangi enjektör yazılımına ya da başka bir programa ihtiyaç duymadan çalışır. Hileyi açtığınızda açılan cmd'lerden korkmayın .bat dosyalarına ters tıklayıp düzenle dediğiniz zaman ne iş yaptığını görebilirsiniz.

Düzgün çalışması için ilk çıkan mesajı kapatmayın, bir süre bekledikten sonra otomatik olarak hile açılacaktır. Mesajı kapatırsanız program arkaplanda bekleme modunda çalışmaya devam edecektir. Bu problemi çözmek için "Tamamen kapatma (Yönetici olarak çalıştır).bat"ı yönetici olarak çalıştırırsanız hile kapanacaktır.

Metin2 TR Otomatik Av Premium Hilesi İndir


Reksati v1.0 Hile Ekranı Özellikleri

  • Level Bot: Paralı kısımları açar.
  • Oto Topla: Yere düşen herşeyi toplar
  • Üstte Kal: Hile programını üstte tutmaya yarar
  • Karakter Adı: Sizin için bir hatırlatıcı. Bu kısıma hilenin bağlı olduğu hesabı yazabilirsiniz.
  • metin2 Seç..: Hilenizi spesifik olarak seçmenizi sağlar. Bu sayede birden fazla hile ve metin2yi karışıklık olmadan bağlayabilirsiniz.
  • metin2 Bekleniyor...: Uygulama seçtiğinizde uygulamanın PID'si yazar. Birden fazla kullandığınız zaman bu sayede karıştırmazsınız.

Reksati v1.0 Hilesi Videolu Anlatım


Reksati v1.0 Hilesi Virustotal Sonuçları

Reksati v1.0 Hilesi İndirme Linkleri

- Alternatif 1 » Turbobit
- Alternatif 2 » Uploaded
- Alternatif 3 » Mediafire
Bu sayfa size sadece bir kes görülecektir.